http://zelflingeriemaken.yourbb.nl/

 

Het online Forum Zelf Lingerie Maken bestaat sinds januari 2008 en heeft sindsdien een leuke club vrouwen verzameld die graag zelf lingerie maken. Op het forum worden tips en trucs uitgewisseld en worden foto’s van eigen werk getoond. Daarnaast worden websites van lingeriemerken vastgelegd en is er een Ondernemershoekje waarin adressen worden uitgewisseld van Docenten Lingerie en Lingeriematerialen leveranciers.

 

Rondom het forum worden ook activiteiten georganiseerd. Zo wordt twee maal per jaar een Zelf Lingerie Maak Dag georganiseerd waar belangstellenden In Real Life samenkomen.

 

 

Elke kwartaal wordt er een nieuw thema voor de de online activiteit onthuld. Deelnemers maken dan een werkstuk (bh, slip, body, etc.) op basis van dit thema en delen met elkaar op het forum o.a. het proces (hoe ben je tot je bijdrage gekomen) en het eindresultaat (foto’s). Uit deze online activiteit is ‘t Rooie Hempje voortgekomen. Met deze actie willen wij een grotere groep hobbyisten bereiken en hen kennis laten maken met het plezier van zelf lingerie maken.

 

Interesse in het forum?

Meld je aan via http://zelflingeriemaken.yourbb.nl/.

Nadat je je hebt voorgesteld, ontvang je rechten tot alle onderdelen van het forum.